Utmaningar

Quizle #17: Väder

Av
den
15 september 2012

1. Ditt favoritväder?
Vår eller sommar, lagom varmt, sol, lite ljumma vindar

2. Vad tycker du om åska?
Jag ÄLSKAR åska och det bästa som finns är att ta med sig en kopp kaffe ut på altanen och sitta och lyssna och titta på ett åskoväder, i timmar!

3. Använder du paraply när det regnar?
Väldigt sällan, paraplyer är så klumpiga och jobbiga att bära med sig

4. Tycker du om att bada ute?
Det kan vara mysigt då det är stekhett ute men annars klarar jag mig bra utan badandet

5. Vädret du tycker sämst om?
Snålblåst, ösregn och snöoväder (så länge man är inne kan det vara mysigt men det är INTE skoj att vara ute i!)

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 3
  • 1 252
  • 350 189
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök