Utmaningar

Quizle #15: Semester

Av
den
15 september 2012

1. Hur lång semester hade du/ska du ha?
Heeela sommaren! Arbetslös…

2. Vad gjorde du på din semester?
Jag försökte att slappna av och njuta av en nästintill värkfri sommar, jag jobbade lite extra och tog hand om familj, hem och djur.

3. Ditt bästa semesterminne?
Det var skoj både på Peace & Love och Rockstad Falun men i efterhand vet jag inte om det var så bra minnen ändå så nej, den här sommaren kan tyvärr gärna raderas ur minnet!

4. Brukar du skicka vykort när du är på semester?
Inte när jag är på semester i Sverige men om jag skulle åka utomlands så skulle jag absolut skicka vykort till några utvalda nära och kära.

5. Har du varit på någon utlandssemester det senaste året, isåfall vart? Om inte, vart skulle du vilja åka?
Tyvärr inte. Tanken har varit att vi skulle åka på någon billig sista-minuten men det har inte blivit av, mest på grund av ekonomin. För mig spelar det egentligen ingen roll alls vart jag skulle åka, bara att få komma bort ett tag skulle vara skönt. Men gärna till ett varmt land med mycket sevärdheter!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 13
  • 1 252
  • 350 226
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök