Av
den
24 september 2017

Igår hade vi Vanessa över dagen så att mamman skulle få strosa runt på Ikea ifred.

Vi startade med lite målning då jag köpt en liten canvastavla och pennor. Jag fick vackert sitta själv ute i vardagsrummet eftersom det skulle bli en överraskning.

En överlycklig farmor fick sen den fina tavlan som direkt spikades upp på väggen 😀

Ja alla kan väl se vad det föreställer? En rosa sol såklart och en himmel, ett tält med svenska flaggan uppepå, en röd snögubbe, inte en fjäril i luften utan en fågel och nää det är inte kors vid våra namn utan blå blommor, så det så! 😜

Sen satte vi oss åter igen vid köksbordet men den här gången för att pärla armband.

Och titta så fina!
Ett till farmor, ett som ska skickas till pappa Benjamin och ett till faster Paulina.

Vanessa hjälper till att fixa kuvertet till pappa och sen går vi ut på en promenad.

Vanessa blir alltid lika glad då hon får gå med Daniel!

Vi plockar fina höstlöv och det tar en stund att gå hem. På vägen stoppar hon fingrarna i en buske med brännässlor och det svider ju såklart. Jag sa att vi ska skynda oss hem så kan hon stoppa handen under kallt vatten eftersom det hjälper. Då går ungen fram tillf örsta bästa vattenpöl och stoppar ner hela handen! Haha! 😅

Kommer hem och slår oss ner i soffan för att leka lite. Vanessa vill ha mig på golvnivå så jag sätter mig på golvet och Daniel som direkt blir sotis när Vanessa kommer passar på att ta över hela mitt knä. Jag bygger ett rymdskepp (?) av små legobitar jag hittar i Vanessas låda.

Sen kom Vanessas mamma och hämtade henne och Paulina och jag självdog i soffan resten av kvällen 😬

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  24 september 2017

  Barnbarnmys är kvalitetstid ❤️
  Jag tycker Vanessa och Paulina är så lika varandra 😊
  Jag har kramats med alla tre barnbarn idag, det är lycka och kärlek ❤️
  Kram från mig

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 2
 • 1 304
 • 430 700
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök