Vardagsliv

Puzzel, filmmys och fågelmatning

Av
den
22 oktober 2017

Igår eftermiddag fick vi hit lillstumpan och efter att vi fått i oss lite mat tog vi oss an uppgiften med jättepusslet. Mitt i tog vi en paus och Paulina och Vanessa hjälpte mig att ta ur dreadsen. De är alldeles för slitna och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på med håret. Är sååå less på det!

Till kvällen blev det filmmys och godis och vi såg både Ice Age 2 och 3 och jag skrattade så tårarna rann. Jag bara älskar de 2 första filmerna!

Vanessa somnade som vanligt på 2 röda när vi la oss. Jag själv låg och läste och fastnade visst för klockan tolv avslutade jag boken och sen försökte jag sova. Det gick sådär, haha, Vanessa lägger gärna både armar och ben rätt över en och petar gärna med lite fingrar i ögonen då och då. 😛
Hon sov iallafall till halv nio och för mig är det riktig sovmorgon så tack!

Efter att ha vaknat till och ätit frukost tog vi med oss Daniel ut på en promenad och passade på att mata fåglarna med gammalt knäckebröd som vi rensade ut igår.

Nu bygger Paulina och Vanessa puzzel igen och jag ska ta en sax och bege mi in i badrummet och se om jag kan göra nåt med skatboet på huvudet!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 oktober 2017

  Hur blev skatboet? Har dom flyttat in? Skatorna alltså? Jag vet inte heller vad jag ska göra. med håret. För ojämnt o kort för att kunna sätta upp i tofs, för långt för att ha någon volym. Samtidigt väntar möss-perioden så whats the point? Färg eller slingor igen? Gillade det blåa, men herregud hela mitt hem var ju blått efter färgningen. Kläder, golv, jag själv, nä fy så slabbigt…Och sen vill jag bara framföra ett önskemål. Jag vill också ha en sån där fin underskrift som du har efter inläggen, fast utan kram. Jag har slutat kramas med folk”! Utom dig, så kram på dig

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 66
 • 2 591
 • 402 690
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök