Djurliv Produkttester

Purina ONE Small dog

Av
den
30 juni 2017

Daniel är utvald som testpilot för Purina ONE Small dog, ett torrfoder speciellt anpassat för små munnar och magar.

Daniel gillar iallafall maten!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  1 juli 2017

  Oh, vad jag saknar Daniel! <3

  • Svara

   saija

   3 juli 2017

   Han saknar nog mommo mä 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 50
 • 2 591
 • 402 185
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök