Vardagsliv

Promenad och nakenyoga

Av
den
13 september 2016

Tänkte överraska Dan med mat när han kom från jobbet igår. Lagade en kycklingwok med nudlar.
Vi skulle precis ta mat när han såg SVAMPEN!
Åhh nej! Dan som är jätteallergisk mot svamp! 😬
Nåja, nudlar är ju gott det med 😜

Efter middagen åkte vi ut mot Roxnäs udde för att ta en promenad i det fina vädret.

Gick längst ut på udden för att sitta i lugn och ro en stund, utsikten är så fin. Tills vi såg en naken man som utövade yoga! 😝

man2

Gick vidare runt udden…

man3

Kvällen bestod av mys…

man4

Taggar

13 september 2016

16 september 2016

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 63
  • 2 591
  • 402 683
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök