Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Promenad med 2-åring

Av
den
26 mars 2014

Passade prinsessan en stund igår så att mamman kunde plugga.
Vi tog en promenad med hundarna och sen hamnade vi i lekparken en stund innan det vart för kallt.

 

Hittade en ny funktion på mobilkameran, actionfoto, rätt kul

20140325_174745

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 38
  • 749
  • 352 547
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök