Foto Vardagsliv

Promenad i blåsten

Av
den
21 juni 2017

Inatt sov jag inte mycket. Somnade ganska sent och vaknade av jordens smäll ute klockan två!
Det här är inte första gången, det smäller rejält här i området flera nätter i veckan och det är tydligen skitungar som är ute och smäller polska bomber. Satans jobbigt!
Daniel blir ju livrädd och jag får svårt att somna om…

Kom iallafall iväg till jobbet och dagen gick hyfsat fort trots att vi hade väldigt lite samtal.

När jag kom hem packade jag ihop en ryggsäck med fika, filt, kamera och dator och gick ut på en promenad. Jag var sugen på att fota lite macro men det blåste tyvärr alldeles för mycket för att det skulle bli bra.
Gick ner mot Bojsenbeach.

Jag älskar de stora ormbunkarna!

Jag tänkte sätta mig där en stund men det blåste ännu mer där nere vid sjön så jag gick vidare mot Kålgårn.

Satte mig här nere en stund men det var för kallt för att sitta still någon längre stund tyvärr.

 


Närbild på en nyponros.

 

Och en vissen stackare.

Jag ska alldeles strax försöka sova, imorgon väntar en 8-timmarsdag på jobbet.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 55
  • 1 752
  • 392 875
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök