Vardagsliv

Premiär för hundrastgården

Av
den
17 mars 2017

Idag var det dags för premiärturen till hundrastgården här nere vid Kålgården för Daniel, mig och Paulina. Skönt och välbehövligt att komma ut trots kalla vindar.

Daniel träffade en kompis på en gång, en söt mellanstor tik som han lekte en stund med. Det är så kul att se honom leka för det inträffar VÄLDIGT sällan. Han leker i och för sig en väldigt kort stund men ändå…

Sen såg man bara rumpan på honom ett tag då han skulle kissa ungefär 14 gånger på VARJE träd. Han hade med andra ord fullt upp….

Efter en stund kom det fler hundar och Daniel blev lite osäker, men stod på betryggande avstånd och såg på när de andra härjade.

Till sist tuffade han på sig lite…

Hmmm, bilden ovan… Haha!

Full fart!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  20 mars 2017

  Har en bloggkompis som rastar sina jyckar i en hundhage i Uppsala. Hon räknar raser, hittills har hon träffat på….80 raser!!! Tips, börja räkna!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 230
 • 857
 • 404 617
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök