Vardagsliv

Plötsligt sjuk, äntligen semester och shopping

Av
den
26 juni 2018

I söndags kväll började jag känna mig risig, hade ont i halsen och började få ont i kroppen (mer än vanligt) och natten till igår var hemsk. Jag tror att jag fick max 4 timmars sömn för hur jag än låg så gjorde det ont så jag ägnade natten åt att snurra runt runt.

När jag vaknade igår morse kände jag direkt att jag hade feber. Jag är så lågtempad i vanliga fall så när jag väl får feber, vilket tack och lov sker väldigt sällan, så mår jag verkligen skit. Jag hade fortfarande ont i kroppen och halsen och nös och snorade om vartannat. Sa till direkt när jag kom till jobbet att jag inte blir långvarig men jag var tvungen att åka dit eftersom Simon och jag skulle ha en semesteröverlämning då jag går på semester nu och när jag kommer tillbaks är det hans tur.
Det visade sig att vi även hade ett möte så vid halv elva hängde jag med Simon och Pontus ner på Cigges för att köpa olja till min elcigg och sen tog jag bussen hem.

Vilade i några timmar och sen åkte Paulina och jag till Kupolen senare på eftermiddagen. Jag var lite piggare och jag hade lovat henne att vi skulle åka till den nya affären Normal.
Och ja, där fanns det ju verkligen allt möjligt, och omöjligt… Mycket bra-att-ha-saker slank med hem.
Åt middag på McDonalds och sen strosade vi runt i affärer i några timmar och jag hittade faktiskt en del på rean. Kors i taket, för det är riktigt sällan jag lyckas med det.
Jag tittade på ett par jeans på H&M för ett par veckor sedan som jag fastnade för men redan då kände jag att 400 kr var lite mycket, igår var de nedsatta till 100 kr! Köpte 3 tröjor till halva priset också, i och för sig lite tjockare som kanske passar mer till hösten men, äh snart är vi där!

Tanken var att jag skulle jobba lite när vi kom hem men klockan hade hunnit bli över nio och jag var helt slut så jag tog en dusch och hoppade i säng och inväntade första semesterdagen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 224
  • 857
  • 404 596
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök