Balkong Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Plantering av popcornkärnor

Av
den
11 juli 2021

Har ni liksom jag fastnat för “den nya trenden” att plantera popcornkärnor i jord?
Jag som älskar grönt högt gräs tycker att det här är HELT suveränt. Enkelt, billigt, snabbt och snyggt!

Plantorna nedan är strax över en månad gamla

Jag gillar dem så pass mycket att jag planterat nya i 3 mindre krukor som jag tänkt ha inomhus, får se om det går?

Hehe….

Min egenodlade chiliplanta växer på bra. Bladen ser dock trista ut eftersom jag sprayar med ohyrespray varannan, var tredje dag pga bladlössen. De verkar älska den lika mycket som jag

Älskar min gröna oas!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 484
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök