Vardagsliv

Planerar en Stockholmstripp

Av
den
1 juni 2014

Är sugen på att åka på en tripp till Stockholm i sommar och blev glad då jag hittade Destination Stockholm.

Där kan man boka ett hotellpaket med upplevelsekort och då ingår över 40 hotell, en del med frukost, fria resor med buss och tunnelbana, fritt inträde till 75 attraktioner och 8 sightseeingturer.

Åhhh vad sugen jag blev på en resa till Stockholm!

sthlmspaketet

Det skulle passa perfekt att åka i slutet på juni eller juli. Åka på fredag eftermiddag och åka hem igen på söndag kväll.

Och jag, som inte kan släppa en tanke när den väl fått fäste, har redan planerat vår helg, haha :party:

Jag tyckte att hotellet vid Kungens Kurva såg helt ok ut för det priset så det blir det nog om det finns rum lediga när vi ska boka. På fredagen när vi har checkat in på hotellet kan vi ta oss till Heron City och äta middag, Bamboo South eller Thom Yum Buffé och efter det blir det självklart efterrätt på Honey Comb, måste ju testas!!

Innan eller efter maten (innan kanske är bättre) så vill jag testa 5D-bio!

5D Bio Adventure ger dig en liten kick mitt i vardagen, där alla dina sinnen blir utmanade.
Med en otrolig grafik, spännande filmer och olika effekter passar det alla åldrar, barn som vuxna.
Du kan välja mellan 10 olika filmer, allt från barnfilmer till skräck och berg-och-dalbanor.
Kom in till oss och spänn fast dig, så kommer du få en åktur som du sent kommer glömma.

 

Jag vill hitta på några av följande under vår vistelse;

 • Sightseeingtur med båt
 • Djurgårdslinjen Spårvagn
 • Fjärilshuset
 • Gröna Lund
 • Skansen + Skansenakvariet
 • SkyView
 • Stadshustornet
 • Naturhistoriska riksmuseet
 • Cosmonova

 

Kan ni tipsa om något skoj vi inte får missa?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 223
 • 896
 • 393 031
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök