Vardagsliv

Planer som fallerar

Av
den
31 maj 2017

Klev upp 5 imorse, jobbade och när jag kom hem från jobbet gick Paulina och jag ner till affären, toapappret var slut.

Paulina stackaren är sjuk än men hennes kompisar ringde och ville att hon skulle följa med till ungdomsgården så de stack och kvar blev jag.
Klockan var strax innan sex och jag var sååå trött och hade lätt kunnat somna på soffan, men… Näää, istället packade jag ryggsäcken med kaffe, en kasslerbit till Daniel, kamera och filt och så begav vi oss iväg.

Jag hade tänkt mig en runda mot Bojsenbeach, ta lite fina bilder och njuta av kaffet på någon mysig plats. Och så kliver jag ut i värsta snålblåsten! Det var inte ett dugg skönt!

Inte ett enda foto blev taget och kaffet låg kvar i termosen när jag kom hem, men Daniel fick sig ytterligare en långpromenad iallafall så nu är han nöjd.

Själv ligger jag nerbäddad i sängen med mitt kaffe, en skål med oliver och ölkorv och datorn i knät.
Så kan det gå!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  1 juni 2017

  Jopp, vädret styr man inte över, tyvärr…lyssnade på radioDalarna i eftermiddags, manliga programledaren var på Bojsen beach och badade, som man tydligen ska göra när sommaren börjat!
  Burr, så galen är inte ens jag…
  PÖSS

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 130
 • 950
 • 430 534
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök