Hem Ljuva Hem Produkttester Samarbeten

Philips Wiz smarta LED-lampor

Av
den
22 november 2020

I samarbete med Wiz är jag buzzador för Philips Wiz smarta LED-lampor.

Jag blev så himla glad över att bli utvald för det här samarbetet, just för att det känns så mycket “jag”!
Dels så älskar jag att testa nya smarta produkter och dels så passar de här lamporna så himla bra in i min livsstil.

Jag är en person som älskar mys, jag tycker om varm dimmad belysning, gärna tillsammans med massor av tända ljus. Men samtidigt behöver även jag se något ibland. När jag ska städa, när jag ska sätta upp tavlor, när jag behöver känna mig piggare, när barnbarnet hälsar på etc.
Och eftersom jag bor litet så är det perfekt att jag kan använda samma lampor för att fylla alla mina behov!

Enkel att styra
Skapa tidsintervall om lampan ska tändas och släckas vissa tider och dagar, även när du inte är hemma. WiZ-lampor ansluts till din befintliga WiFi-anslutning så du behöver ingen separat hub eller hemstation.

Min upplevelse av Wiz Connected

FLERA ANVÄNDARE

Wiz har ett kraftfullt fleranvändarsystem med tre olika behörighetsnivåer över flera WiZ-platser:
– Ägare kan ändra inställningar och styra belysningen på alla deras respektive WiZ-platser, förutsatt att de har en internetuppkoppling.
– Gäster kan styra belysningen när de är uppkopplade på samma Wi-Fi-nätverk. Däremot får de inte ändra några inställningar.
– Tillfälliga gäster har samma behörigheter som vanliga gäster, men bara under den tidsperiod som du själv anger. Du kan tilldela olika gäster olika tidsperioder.

SMART BELYSNING SOM FÖRGYLLER DIN VARDAG

Med Google Assistant och de nyligen släppta Siri-genvägarna på iOS 12 kan du nu styra dina ljuskällor genom att tala in i vilken smartphone som helst. Oavsett om du är hemma, med tillgång till smarta högtalare, eller står på jobbet med bara din telefon, kan du styra ljuskällorna med din röst.

FLERA PLATSER

Tänd ljuskällorna i ditt hem medan du är på kontoret och vice versa. Du kan faktiskt styra dina WiZ-platser ända från månen. Så länge du har tillgång till internet kan ändra din belysning som du vill, även när du själv inte är på plats.

Vill du också ha smart belysning? KÖP HÄR

MINA BETYG

Wiz Connected smarta LED-lampor
  • Installation
  • App
  • Användarvänlighet
  • Mysfaktor
5

Summering:

WOW! Jag vill ha hela mitt hem fyllda av dessa smarta lampor! Stilrena och snygga och superenkla att installera och använda. Ligg kvar i soffan och ändra från dagsljus till myspys med ett knapptryck.
Ställ in så att lampan tänds av sig själv på morgonen och successivt blir starkare, eller välkomna dig själv hem med tända lampor.
Helt enkelt en fantastisk lampa som jag varmt kan rekommendera alla!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 56
  • 2 860
  • 406 625
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök