Vardagsliv

Perfekt fredag

Av
den
7 maj 2017

Jobbade till halv tolv och efter några dagar med en massa strul på jobbet var det skönt och välbehövligt att sluta tidigt. Mötte upp Paulina på stan och fixade lite ärenden i solskenet.

Åkte hem och satte oss på altan med en varsin Smirnoff och njöt av solen innan det var dags att duscha och göra oss klara. Ambe och Macke kom hit och vi traskade ner till Fredrik där vi satt i några timmar och spelade sällskapsspel och skrattade.

Haha alla satt bara och väntade på att det skulle bli Ambes och Mackes tur, helt underbart att se deras gester, ljud och minspel! 😂

Vi åkte vidare in till stan och satt på Kingen i några timmar innan jag blev rastlös och det slutade med att Paulina och jag gick till Etage och dansande av oss.
När de stängde åkte vi hem till oss och satt i soffan och lyssnade på musik till klockan blev halv sex och solen var på väg upp, då var det dags att hoppa i säng några timmar.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 220
  • 2 467
  • 406 490
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök