Hem Ljuva Hem

Paulinas rum

Av
den
4 januari 2015

Äntligen har det hänt lite i Paulinas rum!

Vi rev ju mellanväggen för några månader sedan och efter det har målaren varit här och både tapetserat om och målat tak och fönster. Även golvläggaren var här och la lite ny matta där väggen suttit. Det syns att det är skarvat men tittar man inte så noga är det inget man lägger märke till och i framtiden ska det dit en matta iallafall.

Paulina fick ett presentkort på IKEA av sin farfar med sambo och först tänkte hon köpa en garderob men så ringde Carina och frågade om vi var intresserade av deras garderober då de skulle köpa nya så Paulina tog tacksamt emot dem.
Så istället köpte hon lite annat, en hylla med lådor att ha sitt smink i, sminkförvaring till lådorna, en stol (vi kom på i efterhand att en barpall hade varit bättre så det ska införskaffas), en spegel till sminkbordet, speglar till garderobsdörren (som jag satt upp med superstark, hoppas jag, tejp) och så ett gäng galgar.

Det fattas fortfarande en hel del men vi får ta lite i taget. Bland annat ska det köpas gardiner, en matta, lampor, sängkläder, och lite annat smått och gott, men vilken skillnad mot förut!

Innan: En vägg som delade av rummet där ena halvan var svartmålad och den andra bestod av fullklottrade gamla fula ljusblå tapeter, och ett orange golv.
När väggen blev riven blev intrycket nästan ännu värre med en mörk och en ljus del i rummet. Gräsligt!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 804
  • 350 424
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök