Vardagsliv

Paulinas nya tatueringar

Av
den
11 april 2017

Dagen efter 18-årsdagen var det dags!
Paulina har väntat i nästan 3 månader på tatueringstiden och vi har hunnit ändra teckensnitt på skisserna ett antal gånger under tiden.

Värmer upp med sushi, man kan ju inte tatueras på tom mage 🙃

Framme på Hultman Family Tattoo

Första texten uppskissad, nu kör vi!

Tadaa! ❤

Dags för nästa som sitter på låret.

Med texten: Live for what today has to offer, not for what yesterday has taken away ❤

Klart! Och jag har en väldigt nöjd tjej här hemma!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 163
  • 739
  • 403 038
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök