Vardagsliv

Paulinas nya tatuering

Av
den
7 april 2018

För snart 2 veckor sedan gjorde Paulina en ny tatuering. Hon har sparat ett tag och så fick hon bidrag i födelsedagspresent lite i förskott. Fotona ovan är tagna från filmklippet så de är inte i så bra kvalité och nu fjällar tatueringen men jag tar säkert några finare kort sen när den är helt läkt.

Den tog nästan 5 timmar att tatuera men såå värt det för jäklar vad snygg den är! 😍
Nu får hon fortsätta spara så att hon kan göra en hel sleeve.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 739
  • 402 994
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök