Vardagsliv

Paulinas nya tatuering

Av
den
19 januari 2019

Förra fredagen var Paulina iväg och tatuerade sig igen. Den här gången blev det Vanessa som fastnade, jättefint!

Jag är också sugen men jag vill så mycket, jag vill ju ha en sleeve, och det kommer att bli himla dyrt. Inget jag just nu prioriterar.
Däremot borde jag fylla på mina tatuerade ögonbryn i vår.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 739
  • 403 050
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök