"Jobbigt" Vardagsliv

Paulinas första arbetsvecka

Av
den
5 november 2018

Nu snackar vi rutiner! 🙂
Liiite kul är det ju att Paulina äntligen fattat varför jag alltid är helt slut på kvällarna och gärna går och lägger mig redan mellan klockan åtta och nio. I förra veckan var det 2 tjejer som sa godnatt vid halv åtta varje kväll, haha!

Paulina har gått klart sin utbildning och börjat jobba “på riktigt” och det går jättebra. Hon har redan fått ett schema för november och hon är nästan uppe i heltid. Några arbetspass är riktigt långa dessutom.

I fredags jobbade hon till klockan sex och jag passade på att kompa en timme så att lilla Daniel inte skulle behöva vara ensam allt för länge. Åker hemåt och när jag är nästan hemma kommer jag på att Paulina har nyckeln! 😩
För många år sedan slarvade Paulina bort en av våra hemnycklar så nu har vi bara två stycken, en som vi delar på och en som inneboende har och eftersom Paulina mer eller mindre varit hemma hela dagarna i flera år så har vi inte riktigt fått in rutinen för nyckeln.
Så ja, det var bara att åka hem, vända, åka tillbaks till Borlänge, hämta nyckeln och vänta på Paulina och sen åka hem än en gång.
Första svängen hem var klockan halv fyra men jag kom hem “på riktigt” klockan sju, snacka om onödigt!
Vi måste komma på någon bra lösning på det här…

För min del har helgen tillbringats mestadels i soffan.Paulina och Olivia var ut i lördags men de var faktiskt hemma redan strax efter ett, det var tydligen alldeles för mycket folk ute.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  7 november 2018

  En nyckel till kanske? Det borde väl finnas någon som fixar det på Kupolen!

  • Svara

   saija

   7 november 2018

   Jag tror inte att man får kopiera de här nycklarna, annars hade jag givetvis gjort det 🙂
   Men jag ska kila in och fråga någon dag i veckan <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 63
 • 2 591
 • 402 661
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök