Vardagsliv

Paulinas 17-årsdag

Av
den
10 april 2016

Paulinas farfar och Maj-Lis kom förbi mitt på dagen och grattade Paulina och vi åt glass med kolasås och minimaränger.

Efter en sväng med Daniel kom Paulina på att hon ville bjuda på mat så vi åkte in till stan där Malva mötte upp oss. Åt på Golden Palace, alltid lika gott!

Mor- och dotterselfies på väg in till stan…
saijap3

saijap2

saijap4

saija2

kinamat

Vårtecken – alla dessa måsar
mas

Och kråkor…
mas2

Fick en fin bukett blommor idag ?

ros

Nu skulle jag kunna gå och lägga mig och sova men jag måste nog försöka hålla mig vaken någon timme till.
Har precis haft en långt givande samtal med Paulinas pappa (!), jag hoppas att det håller i sig.

Nu, spel på mobilen… har fastnat, igen…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 591
  • 402 407
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök