Vardagsliv

Paulina på Halloweenparty

Av
den
4 november 2018

Igår drog Paulina och Olivia iväg på Halloweenparty på Liljan i Borlänge men innan dess förbereddes det i timmar.

Jag tycker att de fick till det riktigt bra! 💀🕷🍹

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  4 november 2018

  Hur gör dom de där hiskeliga ögonen, dom är ju skitläbbiga?

  • Svara

   saija

   6 november 2018

   Det är ju linser 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 227
 • 2 467
 • 406 548
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök