"Jobbigt" Vardagsliv

Paulina har fått jobb!

Av
den
20 oktober 2018

Äntligen!
Som hon har kämpat med att söka jobb varje vecka. Hon har lusläst platsannonserna och sökt till allt hon kan söka men det är inte lätt att hitta något när man hoppat av gymnasiet och inte har någon erfarenhet.

Jag bad henne söka jobb hos oss och hon har sökt flera gånger men inte fått napp men nu var det dags. En av gruppcheferna kom och kollade med mig i torsdags om det var ok att han ringde in Paulina för en intervju.

Igår klockan tio kom Paulina till jobbet och gick på den enskilda intervjun och hon fick besked på en gång och på måndag morgon klockan åtta börjar hon sin utbildning till telefonist!

Hon är jätteglad och förväntansfull och det är jag med. Det här blir bra för henne!
Det är inte någon superlön men jobbet är helt ok och det viktigaste är att man har bra kollegor.

Vi jobbar inte i samma team men vi kommer att sitta på samma våning (så jag kan hålla koll på henne, hehe)Jag verkar aldrig bli av med henne! Haha!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  21 oktober 2018

  Stort Grattis till Paulina!Näe att få ett jobb idag är verkligen inte lätt, även fast man ligger i och söker många. Det här kommer säkert bli toppenbra 👍🏼Kramisar 💕

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 155
 • 950
 • 430 597
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök