Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Paulina har fått en egen lägenhet!

Av
den
23 februari 2020

Äntligen! På torsdag skriver hon kontrakt på en tvåa här i Falun och vi blir grannar 😊
Vi kommer att bo nästan bredvid varann, med bara ett hus emellan!

Inflyttning sker om ungefär en månad, den 1 april, och så fort tiden går så är vi snart där!

Lägenheten känns toppen, planlösningen är bra och den känns fräsch. Det som inte är fräscht ska hon få renoverat, bland annat nytt golv i hallen, nytt golv samt tapeter i sovrummet och nytt i badrummet.

Det är med blandade känslor som det nu är helt klart att jag om en månad ska bo ensam för första gången någonsin! Det ska bli sååå himla skönt, men samtidigt lite skrämmande. Hur ensamt kommer det att kännas?
Men jag tror att Paulina känner lite likadant och eftersom vi bor nästan krypavstånd ifrån varandra så kan vi ju hänga när vi vill.
Hänga när vi vill men vara ifred när vi vill, det kan ju inte bli bättre?

Så nu pågår planering för fullt, det finns ju en hel del som behövs när man startar ett nytt hem. Allt ifrån tv, micro, tallrikar och bestick, städartiklar (även om hon hotat med att hämta min dammsugare när hon ska städa) och möbler.
Dessutom ska det beställas bredband och hemförsäkring, väljas elbolag, göras flyttanmälan ännu en gång osv osv.
Lite flytthjälp igen hade inte heller skadat. Även om det är nära så blir det ju en hel del bärande upp och ner för trappor, puh!

Nu längtar vi båda två!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  23 februari 2020

  Grattis till Paulina, vad roligt med första egna lägenheten. Perfekt att ni får nära till varann också.Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 57
 • 1 752
 • 392 909
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök