Vardagsliv

Passar på…

Av
den
23 maj 2010

…Att skriva några rader medan pojkarna (Jonas och Wille) sitter ute på altan och snackar skit.

Jahapp, så var helgen slut! – Igen!

Jag har haft en supertrevlig helg! Mimikryspelningen i Rättvik igår var toppen, cirkusen var rolig och förfestandet med ungdomarna på vår altan samt den korta trippen till Seaside.

Vi har även hunnit med att sälja Darling, sista valpen. Hon har flyttat till en jättego familj i Bollnäs och jag hoppas att vi kommer att höra ifrån alla våra valpköpare snart, i både bild och text.

Vad har vi annars pysslat med idag?
Inte så mycket. Sovmorgon, lite städning och en jäkla massa tvätt, valpförsäljning, fixat med hundratals foton, slappat, gått promenad…

Benjamin mår bättre och ska äntligen till skolan imorgon. Jag mår också bättre fast jag hostar fortfarande och måste använda nezeril nattetid för att få luft, men det går framåt.

Nu väntar en veckas jobb innan det är helg igen och äntligen ROCKSTAD FALUN!

Vi har så mycket skojigt att se fram emot i sommar och det känns så himla kul!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Linda

  24 maj 2010

  Låter som du hade dig en skön helg tjejen. 🙂
  .-= Linda´s senaste blogginlägg >> Slappardag =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 219
 • 861
 • 348 685
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök