"Jobbigt"

Påskpyssel på jobbet

Av
den
7 april 2020

Jag gillar ju att fixa med pyssel och tävlingar på jobbet, trots att jag faktiskt jobbar med vuxna människor (Man kan ibland tro att jag jobbar på förskola när man ser mina projekt) 😂
Det kan vara lite långtråkigt och enformigt att jobba som telefonist och det brukar pigga upp då det händer oväntade saker, just som tex tävlingar och pyssel av olika slag.
Och jag älskar ju att planera, fixa och dona!

I år bestämde jag att vi skulle göra påskägg/kycklingar och det är så kul att se hur alla tar fram skaparglöden och skrattar tillsammans medan kycklingarna tar form!

Se bara på min, Pontus och Minnas kycklingar – Vilka mästerverk! 😍😆

Jag har också varit iväg och köpt lite påskgodis till alla. Ganska svårt nu när vi är i Coronatider och man måste tänka sig för, i vanliga fall brukar vi köpa massor med smågodis och ställa ut i de olika miljöerna men det passar sig ju inte riktigt just nu.
Därför blev det små påsar med ett varsitt Kinderägg (man blir ALDRIG för gammal för Kinderägg!), en klubba och en lakritsstång.

 

På tal om påsk…. Håller ni er hemma i påsk?
Det gör jag och Paulina och vi tänker att vi ska passa på att pyssla hemma. Hon har ju inte helt kommit i ordning än i nya lägenheten så vi ska sätta upp gardiner, spika upp tavlor och inreda lite. Ganska mysigt ändå…
Tänkte köpa påskmat men insåg att det hon gillar mest, gravad lax, får hon inte äta som gravis, och att snaska på en potatis lät inte så kul så vi äter nog något helt annat. 😀

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 april 2020

  Minns du finska Mignon-äggen som du älskade?

 2. Svara

  mamma

  13 april 2020

  Ja det var ett helt kompakt chokladägg med världens godaste choklad!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 216
 • 2 467
 • 406 231
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök