Påskpyntat

Skrivet i:Hus & Hem
Taggar:, , ,
saija

Min snälla granne Ulla köpte vita fjädrar åt mig när hon var och handlade och jag gick ut i värsta hagelstormen för att plocka kvistar. Sen gick Paulina och jag upp på gamla vinden och letade rätt på kartongen med påskpynt (som självklart låg längst in längst ner!) och nu har vi pyntat klart för i år.

På det lilla bordet i hallen står påskriset tillsammans med ett gäng kycklingar

Läskiga häxan

Påskpynt på bordet. En del av barnens gamla pyssel åkte fram, lite nostalgi.

De små kycklingarna i min blomma ser arga ut!

Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

 1. lisa
  lisaSvara
  4 april 2012 at 17:40

  Vad ni är flitiga. Men det blir så mysigt, påskigt.Jag har bara fjädrar i blomlådan med forsythiakvistar o teteate, penseer. Kram på er från Lisa.

  • Saija
   SaijaSvara
   5 april 2012 at 11:00

   Jaa det är mysigt, men bara en kort stund, sen vill jag ha bort allt pynt, haha… Jag tänker varje år att jag inte ska ta fram så mycket (lika med julen) men ändå blir det en massa småpryttlar som mest bara stör. Men, så länge dottern tycker det är kul att pynta så kör vi på, sen får det nog bli lite mer avskalat. Fast… om några år kanske man får ha barnbarnets pynt framme, haha… 🙂 Glad påsk!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>