Vardagsliv

“Påskmiddag” på Mimos

Av
den
27 mars 2016

I torsdags kväll kom Simon hem och i fredags gick vi ut och käkade allihopa. Jag, Dan, Simon, Benjamin, Paulina och Malva.

Jag bara älskar att ha alla mina barn hemma och samlade tillsammans, då mår jag så himla bra! ❤️

mimos3

mimos4

mimos5

mimos6

mimos7

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 228
  • 896
  • 393 100
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök