Vardagsliv

Påskfirande i dagarna tre

Av
den
20 april 2014

Här firas det påsk för fullt.

I förrgår var vi hos Tobbes mormor och morfar där vi blev bjudna på grillat.
Igår var vi bjudna till Tobbes mamma och Peter där vi åt sill, lax, potatis och jordgubbar.
Idag ska vi till Peters mamma och äta.

Och så ett gäng foton som Tobbes morbror Tomas fotat!

tomas_foton_pask

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 804
  • 350 424
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök