Vardagsliv

På väg hem efter en jobbig dag

Av
den
10 januari 2017

Jösses vilken dag! Har jobbat sedan halv nio imorse och vi har haft galet mycket samtal. Allt möjligt har krånglat och jag har knappt hunnit hämta andan mellan samtalen. Till slut började jag stava fel av trötthet… Och så lyckades jag missa eftermiddagsrasten för att kön bara växte och jag fick panik, och den rasten är VIKTIG när man jobbar heldag. 

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Måste bara stanna till och handla också, sen ska jag byta om och lägga mig i sängen och inte röra en fena! 

Imorgon börjar jag redan klockan sju vilket innebär att bussen går klockan sex, vilket innebär att jag måste upp kvart i fem. Bara hem och försöka sova nu med andra ord!

Imorgon efter jobbet ska jag tillbaks till Nians naglar och fylla i min ögonbrynstatuering. Är ju redan galet nöjd så det kan bara bli bättre!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  10 januari 2017

  Varför alla dessa fågelholkar?`Eller samma holk flera gånger ? undrar din mamma o ser ut som en fågelholk…
  Stackars dig, andas djupt o räkna till tio…puss

  • Svara

   saija

   13 januari 2017

   Äsch, det blev ju lite fel bara 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 212
 • 2 467
 • 406 110
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök