Vardagsliv

På väg…

Av
den
20 februari 2014

Maxi och jag är på väg till Fredriksberg. Jag är imponerad, han är så himla duktig! Så lätt att ha med sig på både buss och tåg.

På tåget mellan Falun och Ludvika

image

På bussen mellan Ludvika och Fredriksberg, självklart har han en egen filt med sig!

image

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 220
  • 861
  • 348 696
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök