Vardagsliv

På tal om val…

Av
den
9 september 2018

Gör som många andra gjort… jag “lånar” följande text, eftersom jag är allmänt trött på all politisk pajkastning i sandlådan:

“Jag ser dagligen hur folk tar bort vänner både från sociala medier och verkliga livet grundat på vad man röstar på.

Jag har vänner som röstar S

Jag har vänner som röstar F!

Jag har vänner som röstar KD

Jag har vänner som röstar M

Jag har vänner som röstar V

Jag har vänner som röstar SD

Jag har vänner som röstar L

Osv osv.

Jag tror även att jag har vänner som röstar blankt eller inte röstar alls.

Flera utav mina vänner vet jag inte ens vad de ska rösta på eller om de ska rösta alls.

Och vet ni vad?

De är mina vänner oavsett.

Var och en av mina vänner är just det av en anledning.

Var och en av mina vänner tillför något till mitt liv oavsett vad de väljer att lägga sin röst på och jag väljer mina vänner utefter deras personlighet och hur de behandlar just mig, inte deras politiska åsikter.

Jag tycker att det är okej att ha en egen åsikt. Man måste inte tycka som mig.

Men!!

Om just DU som läser detta skulle tycka att jag är helt rubbad, vansinnig, galen, dum i huvudet osv som tycker såhär så är det helt okej att ta bort mig om det är det du vill!

Jag kanske blir förvånad, chockad, ledsen. Eller så kanske jag inte ens märker att du försvinner.

Samtidigt är det också helt okej att stanna.

Men JAG kommer inte ta bort någon grundat på politik iaf.”

Så länge folk inte predikar sin skit och försöker tvinga på mig sina åsikter skiter jag fullt i vart man står, låt var och en vara salig i sin tro….men att börja ta bort folk pga politik känns lite som att ta bort vänner pga klädstil, musiksmak eller olika favoritband….peace out ✌️

Rösta på va fasiken ni vill, lyssna på vad ni vill, klä er hur ni vill.. bara ni behandlar varandra med respekt och kärlek! ❤️❤️

 

 

Taggar

9 september 2018

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  10 september 2018

  Älskling, du glömde din mamma! Eller räknas hon inte som en vän?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 20
 • 1 771
 • 432 075
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök