Vardagsliv

På rätt väg

Av
den
7 maj 2015

 

Det går inte så fort som jag skulle önska men det går framåt. Ett steg i taget…
Det finns fortfarande en del orosmoln och jobbiga tankar men jag betar av en efter en, kämpar…!

Nätterna är värst och inte blir det bättre av att veta att jag MÅSTE sova, dels för min hälsas skull men även för att jag ska kunna prestera på jobbet.
Jag hoppas att det ger sig snart.

Jag jobbar på att peppa mig själv (därav alla dessa citat, haha), omge mig med härliga människor, göra roliga saker, planera och se ljusglimtar i vardagen.
Jag sa inte att jag är där men, som sagt, jag jobbar på det.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Flash

  7 maj 2015

  Hang in there!
  Du är på rätt väg nu så fortsätt framåt.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 17
 • 1 771
 • 432 070
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök