"Jobbigt" Vardagsliv

På rätt väg…

Av
den
10 september 2018

Jag mår bättre men jag är fortfarande inte helt ok och imorse kände jag att jag nog inte skulle orka med en dag på kontoret så jag åkte dit, hämtade min dator och sen åkte jag hem och jobbade.

Har sett några filmer under dagen också, är så himla trött. Men imorgon ska jag försöka orka med att åka in till jobbet.

Det börjar bli lite höstlikt ute

Nu ska jag fortsätta att gosa med min knäppfis 😍 som har lite ont i magen. Han är lika trött som jag!

Jag älskar honom…. ändå… 😆

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 161
  • 2 467
  • 405 293
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök