Igår väntade en lugn och skön lördag. Jag hade fått hem min tv-box som jag tydligen ska ha eftersom de analoga kanalerna försvunnit. Nu ligger den i en låda, jag streamar ju allt och ser aldrig på vanlig tv.

Tittar ut och möts av detta

Dagens utsökta middag

Medan jag har suttit och pysslat med datorn har jag samtidigt tittat på “På gränsen med Peter Jihde
Peter Jihde åker till USA och möter människor vars åsikter är på gränsen till vad som är acceptabelt i Sverige. I USA finns det extrema människor – och lösningar. Vapen, droger och rasism är bara några av de kontroversiella ämnen som tas upp.
Verkligen en intressant serie som får en att tänka efter och uppskatta hur vi faktiskt har det här i Sverige.

Pysslade ihop två kollage som jag tänkt framkalla till två av mina tomma ramar här hemma.

Gick över till Paulina och Noelle och hjälpte Paulina att färga håret. Passade på att ta lite söta foton på Noelle.
Blir lite sur bara på att det är så galet mörkt inomhus, även mitt på dagen. Bilderna blir småsuddiga om jag inte använder blixt och använder jag blixt blir skuggorna hårda.

Fick en så söt bild på Freja i AIK-mysdress . Och Noelles sovstil, haha

Hade precis fått Noelle att somna och sitter och scrollar i mitt Instagramflöde när jag ser inlägget nedan från Hemnetknarkarna (för övrigt ett sjukt kul konto som ni bör följa!) Tittar upp och ser samtidigt Paulinas vägg i vardagsrummet. Hahahahaha!

 

1+