Semester/Resor Vardagsliv

På elljusspåret och kvällsvibbar i trädgården

Av
den
30 juni 2021

Efter en del letande och traskande hittade mamma och jag delar av elljusspåret vi tidigare letat efter.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 24
  • 670
  • 403 496
  • 2 540
  • 8
  • 3 242
Sök