Vardagsliv

På beachen med Jenny

Av
den
3 juli 2017

I lördags förmiddag åkte jag med Jenny ut till ett kanonställe i Bjurs. En strand där vi var alldeles själva så att i kunde sola topless, ligga och snacka skit och dricka kaffe i flera timmar – underbart!

Vi fick besök av en mamma anka med ungar, fast ungarna var väldigt stora redan. De fick smaka på Jennys mammas nybakade bullar och efter det simmade de nöjt iväg.

Smultronställe! Tyvärr var vattnet alldeles för kallt för både min och Jennys smak så det blev inget badande

Trodde först att det kom en ål men det måste vara en igel va? 😬 Häftigt simsätt hade den iallafall!

Nästa gång ska vi ta med oss krattor och kratta ihop lite på stranden, det behövs

En ursöt liten hoppspindel!
Och det ska MYCKET till innan JAG säger att en spindel är söt men alltså, de här ÄR faktiskt jättesöta! Kolla bara hur de ser ut i närbild här och här! 😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 48
  • 2 591
  • 402 167
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök