Vardagsliv

Överraskningsfest!

Av
den
3 maj 2020

Jag har ju inte hunnit blogga om min födelsedag ännu!
Jag firar ju aldrig min födelsedag och i år var inget undantag, även om det såklart är trevligt at få några hundra grattisar via Facebook 😍

På min födelsedag dog Adam Alsing och den här jävla Coronaskiten blev ännu mera verklig och hemsk.

Så födelsedagen (mitt i veckan) flöt förbi som en vanlig arbetsdag.
På fredagen frågade Carro mig om jag hade lust att hänga med henne till några loppisar och IKEA på lördagen. Hon ska gifta sig i sommar och letar efter saker till bröllopet.
Jaa vad kul!

Jag erbjöd mig att ta bussen till IKEA men hon insisterade på att komma och hämta mig.
Vid tretiden kom hon och vi åkte mot Borlänge. Vi skulle bara stanna till hos henne eftersom hennes mamma skulle lämna någonting, sen skulle vi dra mot IKEA. Kul tänkte jag, jag hade aldrig varit hemma hos henne så det skulle bli kul att få se hur hon bor.

Hon öppnade ytterdörren och jag klev in… Och möttes av ett “Hurra hurra hurra” från hela “mitt” gäng som hade samlats där och gömt sig!!!
Jag blev TOTALT chockad och det tog nog minst en timme innan jag fattade att de var där för min skull och att vi inte alls skulle åka till IKEA.

De hade pyntat så fint, bakat tårta och gjort en god (stark!) bål, dessutom stod det en flaska vodka och en juice i kylen och väntade på mig.

Jag är sååå himla glad och tacksam över mina fiiina vänner!!
Tack!!!! 💗💗💗
Det är första gången i hela mitt liv jag blir överraskad och woooow, ni är underbara!!!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  3 maj 2020

  Så fint gjort av dom. ❤️

  • Svara

   Saija

   6 maj 2020

   Jaaa verkligen! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 18
 • 1 101
 • 356 600
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök