Livet som farmor och mormor

Överraskning till blivande Gudmor

Av
den
2 maj 2020

När vi kom fram till jobbet efter ultraljudet var det dags för dagens första överraskning.
Paulina skulle fråga Louise (vår kollega) om hon ville bli Gudmor. 💓

Vi gick ner till Panduro och hämtade ballongen Paulina beställt och så skrev vi ut ett ny ultraljudsbild som vi klistrade på kortet.

Paulina och jag hade knåpat ihop ett kort i photoshop tidigare i veckan.

Louise blev nog rätt överraskad och tackade ja! 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök