"Jobbigt" Vardagsliv

Otrolig natt med lite sömn

Av
den
6 mars 2018

Jösses vad svårt jag hade att somna igår kväll trots att jag var supertrött. Jag var fortfarande arg och upprörd och det resulterade i ca 4 timmars sömn. 😩

Problemen i växeln verkar iallafall vara lösta. Jag ska inte sitta i den växeln idag men det är jobbigt när saker inte fungerar som de ska.

Sitter på bussen och försöker hålla mig vaken, det känns som om jag har grus i ögonen. Idag ska jag troligtvis få min nya plats på jobbet och Simon (min kollega) och jag ska troligtvis möblera om litegrann. Sen väntar ett möte innan jag slutar.

Efter jobbet ska jag hem och städa efter min äckliga inneboende som lämnade allt i kaos och sen ska jag träffa en kille som är intresserad av att hyra rummet.

Så, idag väntar MÅNGA koppar kaffe! 😴

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  6 mars 2018

  Jag förstår att du hade svårt att sova =(
  Du får vara övertydligt ang reglera och vad som gäller för den nya ev hyresgästen, följs inte reglerna har du rätt att säga upp hyresgästen från den ena dagen till den andra.
  Vad fasen, de måste ju fatta att man visar respekt och hänsyn.
  Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 240
 • 2 467
 • 406 575
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök