Vardagsliv

Onsdagkväll på akuten

Av
den
27 maj 2016

I onsdags kväll var Dan iväg och spelade fotboll och det sista jag bad om var att han inte skulle göra sig illa.

Sen tillbringades kvällen på akuten.. ?

Inget var som tur var brutet men det var en rejäl bula där han blivit trampad.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 771
  • 432 068
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök