Vardagsliv

Ofrivillig “sovmorgon” och första halkan

Av
den
8 november 2017

Jag tog mig visst en ofrivillig sovmorgon imorse! 😣 Hur tusan kan man sova sig igenom 7 larm!? Dessutom på snooze så det lär ju ha tjutit minst 58 gånger! Jag är glad att jag hann få på mig kläderna innan bussen gick men nu sitter jag på den iallafall.

Igår fick vi ett mail på jobbet om att de kommer att köpa in broddar till alla som vill ha. Fan vad bra! Jag behöver!

Jag hatar ju halka. Visst kan jag ta att det snöar på vintern, att det är kallt och mörkret, men att det är halt kommer jag aldrig att acceptera!

Och på tal om halka… Idag är det faktiskt riktigt halt ute och de går ut med varningar till bilisterna. Hua!

Nu är jag snart framme i Borlänge och kollegan har lovat att starta upp en dator åt mig eftersom jag kommer i sista sekunden.

Jag jobbar ett 6-timmarspass idag och det känns mer än välbehövligt. Jag är helt slut! Imorgon blir det en lååång dag. Upp halv fem, börjar jobba halv åtta, slutar klockan fyra och sen har vi personalmöte mellan fem och åtta. Ladda ladda!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  ejmis

  8 november 2017

  Bra tänkt av arbetsgivaren om broddarna. Jag hatar isvintrar!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 15
 • 1 771
 • 432 066
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök