Hem Ljuva Hem Vardagsliv

OBH Nordica stavmixer

Av
den
2 februari 2012

 

Jag har fått äran att testa en stavmixer från OBH Nordica genom Whiteaway.se

Stavmixer med löstagbart skaft i rostfritt stål från OBH Nordica

 • Kniv i rostfritt stål
 • 500 ml hacktillbehör med kniv i rostfritt stål
 • Behållare med lock inkluderad
 • Smalt ergonomiskt skaft med 2 hastigheter och soft-touch strömbrytare
 • DC motor på 500 watt

 

Åhh vad jag har saknat en stavmixer!
Det är så perfekt när den kan stå framme på köksbänken, redo att göra allt tråkigt till en barnlek på bara några sekunder!

Framför allt så tycker jag om att hacka lök med den.
Dela en hel lök i 3-4 delar och lägg in i behållaren, i med mixerstaven och 2 sekunder senare har jag fint hackad lök!

Vi har även vispat grädde och vaniljvisp med den, man får med en visptillsats som är mycket lätt att sätta på och använda.

 

 

En stavmixer borde finnas i alla kök!
 

Vitvaror och hushållsapparater från kända varumärken
 

Hitta dina vitvaror och hushållsapparater på nätet
Välkommen till WhiteAway.se. Här kan du hitta ett stort sortiment av vitvaror på nätet.
Du kan med garanti hitta den vitvaran du behöver i vårat sortiment av billiga vitvaror. Vi är stolta av att kunna presentera dig för vitvaror från alla de kända producenterna – det enda du behöver att göra är att surfa runt på våran hemsida och hitta den vitvara du behöver. Hittar du en vitvara som faller dig i smaken så kan du tryggt beställa den.
Hos whiteAway.se är det fri frakt och du hittar inget finstilt.
Ps. Passa på, just nu har de REA!
 

 

 

 

Taggar

3 februari 2012

LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  Maria

  2 februari 2012

  Fiffig grej. Vi brände ju vår stavmixer när vi gjorde glass. Kanske man borde ha en sån här.

  • Svara

   Saija

   3 februari 2012

   Ja jag är verkligen nöjd! Passar perfekt i köket och går att använda till så mycket. 🙂

 2. Svara

  Maria

  2 februari 2012

  Eller glass, vad säger jag. Milkshake ju. :blush:

  • Svara

   Saija

   3 februari 2012

   Milkshake borde den ju greja!?

   • Svara

    Maria

    3 februari 2012

    Det tjockade ihop sig med glass vid kniven och sen började den lukta bränt. Var väl ingen höjdarkvalitet på den gissar jag. 🙂

 3. Svara

  Meekatt

  2 februari 2012

  Ah! Jag är på jakt efter en bra stavmixer! Min “den-här-får-du-gratis-om-du-köper-en-micro-stavmixer” är skit. Men – kan man göra puréer med den? Det är ju den funktionen jag vill åt och det går inte med min…

  Snygg är den med ju! 🙂

  Kram kram & mixa på!

  • Svara

   Saija

   3 februari 2012

   Haha kan tänka mig att den man “får-på-köpet” inte är värst vidare bra. Den här är ju lite av en värsting (fast den finns värre) men till att mixa, vispa och hacka är den kanon och visst kan du mosa barnmat, göra pureér med den!
   Och ja, den lyser till och med blått! Haha…

   • Svara

    Meekatt

    3 februari 2012

    Lyser den?! Då är det givet! En sån ska jag ha! Hahaha

    Trevlig helg!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 143
 • 2 467
 • 405 142
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök