Hem Ljuva Hem Sovrum

“Nytt” sovrum

Av
den
11 augusti 2014

Det känns fortfarande helt surrealistiskt, att ha ett alldeles eget sovrum! Tänk att det som det flesta ser som en självklarhet är LYX för mig!

Men jag har inte direkt lidit, jag har hellre sett till att barnen haft rum att vara på och man vänjer sig. Jag har helt enkelt gjort det bästa av situationen…

Men nu har jag ett sovrum! :thumbsup:
Och det känns skitskumt att inte hela tiden “ha koll” på allt som händer i vardagsrummet och hallen. Haha, snacka om knepiga vanor man har!

Jag har varit så upptagen av att fixa och dona i vardagsrummet i ett par dagar men igår började jag iallafall att måla i sovrummet och idag målade jag klart.
Simon hade en blandning av svarta och röda väggar i sitt rum och det ville ju jag inte ha kvar så jag blandade den överblivna grå färgen från vardagsrummet med lite svart färg vi hade kvar från målningen av Simons rum tidigare, till en lite mörkare grå nyans.
Det blev helt ok och duger tills jag kan tapetsera hela rummet.

Sprang upp på vinden och hämtade ner lite att “pynta” med och sen försvann den eftermiddagen i ett nafs!

Avslutade dagen med att dammsuga och skura alla golv och hjälpte Paulina lite då hon hade storröjning på sitt rum inför besiktningen imorgon.

Imorgon ska jag se om jag har ork att städa kontoret… Jag är iallafall inte sysslolös!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 112
  • 787
  • 356 486
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök