Livet som farmor och mormor

Nytt ID-kort, hjärtljud och montering

Av
den
3 juli 2020

Idag åkte jag och Paulina in till stan för att hämta ut våra nya internationella ID-kort hos polisen. Så himla skönt, nu är allt klart efter namnbytet! Ja förutom att fastighetsskötaren fortfarande inte bytt ut mitt namn i trappen.
Skönt också att ha ID-kort istället för pass som jag tidigare dragit runt på. Nu får kortet plats i mobilfodralet, perfekt!

Sen gick vi en vända till Baby/Barnbutiken som ligger i samma lokaler där jag jobbade på Djurmagazinet i många år. Jag har inte besökt butiken tidigare men nu var det lite mysigt att kika runt bland alla bebisprylar.

Sen strosade vi runt i alla möjliga butiker och jag köpte 3 t-shirts på Stadium för bara 159 kronor. Vi tog en fika på Espresso House innan vi tog busen vidare till MVC.
Paulina hade ett rutinbesök och BM lyssnade på hjärtljud, mätte magen, tog blodtrycket och ett stick i fingret och allt såg jättefint ut.

Nu på kvällen fick jag ett meddelande från Paulina som försökte montera ihop spjälsängen hon köpt av en kompis.Det gick sådär, haha… Mamma kom till undsättning och nu står det en fin spjälsäng där hemma.

Det blommar och växer för fullt på min balkong, så himla mysigt!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  4 juli 2020

  Skönt att höra att allt var bra med mor och bebbe <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 015
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök