Vardagsliv

Nytt år och nya tag!

Av
den
2 januari 2012

Igen! Haha….

Nä men nu är det nya tag som gäller! Vi som var så duktiga och gick ner nästan 15 kg var förra året… nu har vi gått upp igen efter ett halvårs slarv.

Jag plockade fram vågen imorse. Den var stendöd! Batterierna var totalslut. Haha länge sen den blev använd!
Hittade batterier och blundade och ställde mig på den. Kisade lite… Och insåg att det kunde varit värre. Jag har inte gått upp allt igen, tack och lov, men nästan 6 kg och det är illa nog!

Nää, slut med godis och läsk från och med igår!
10 kilo vill jag ner innan sommaren!


Jag ligger i sängen med min padda. Mitt bästa köp någonsin tror jag! 🙂 *älskar den*

Jonas har åkt till skolan och snäll fru som jag är kliver jag upp med honom på morgonen, trots att jag var trött som tusan. Vi har vänt på dygnet totalt. Tänk att det är så mycket roligare att vara vaken nattetid än på morgon/förmiddag. Konstigt egentligen…

Barnen har fortfarande jullov så de ligger och sover sött.
Bäckis sover i soffan och jag lyssnar på hans jäkla snarkande. Fast, jag ska ju inte säga så mycket, tydligen… 🙂


Nu ska jag koka mig en kopp kaffe till och sen ska jag fortsätta skriva in recept och listor i min receptapp i paddan.
Jag skulle vilja ha ett ställ till iPaden. Det finns ju en del att välja på… Ett kylskåpsställ med magnet, perfekt vid matlagning. Tyvärr ganska dyrt.
Sen finns ju även “spindelbenen”. De ska jag nog satsa på så småningom. Då kan jag ställa paddan i köket när jag behöver den för recept mm och jag kan även använda benen när jag ligger i sängen och tittar på TV4 Play. Jag har ju ett bord bredvid sängen där jag kan ställa den. Det vore perfekt!
(Finns på Coolstuff.se)

Nä, kaffe var det!
Sen väntar en hundpromenad i regnet, brrrr…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Gabriella

  2 januari 2012

  Jag är en nattmänniska.Vet inte varför men älskar natten.Lugnet och tystnaden.Känner mig mer kreativ och mår bra.Ska söka nattjobb sen har jag bestämt.Eller kväll om det inte finns natt. 🙂

 2. Svara

  Kajsa

  3 januari 2012

  Har du nåt bra tips mot sötsuget? Jag varken röker eller dricker kaffe, så jag kan inte nyttja nåt av dom när jag blir godissugen 😛
  Kramisar

  Japp, det har jag! Vi fortsätter med våra “gröna piller”, bantningspillrena som faktiskt funkar! 🙂
  Läs här: http://www.saija.se/bantningspiller/
  Både hunger och sötsug försvinner!
 3. Svara

  Kajsa

  3 januari 2012

  Ja, dom verkar ju fantastiska. Tyvärr fick man ju absolut inte prova dom om man har högt blodtryck, och det har jag 🙁

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 106
 • 787
 • 356 471
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök