Vardagsliv

Nyårsfirande

Av
den
2 januari 2010

Vi tänkte åka till Nås på nyårsafton men eftersom båda pojkarna ville vara hemikring så valde vi att inte utmana ödet genom att lämna dem själva i stan, så vi gick hem till min jobbarkompis Sofia och hennes familj och firade tillsammans in det nya året.

Vi blev bjudna på god mat och jag passade på att vräka i mig chips och godis, sista dagen på året då det var “tillåtet”! 😆

Vi snackade och skrattade och hade en riktigt trevlig kväll och vid tolvslaget skålade vi i lite bubbel

 

Vi pratade med grabbarna vid tolvtiden. När vi kom hem kvart i ett hade Benjamin stuckit ut utan att fråga om lov så vi fick ge oss ut och leta.
Simon hade nyss kommit hem och han var inte lite vinglig!

Benjamin kom hem, och Simon upptäckte att han tappat sin nya iPhone som han fick av oss i julklapp!!! 😡
Han var alldeles för full för att få kontakt med så vi fick låta det vara så länge.

Jag hoppas att han skäms riktigt ordentligt!
Han är i vanliga fall en ordentlig kille och han har aldrig tappat vare sig mobiler eller nycklar, men på fyllan kan ju allt hända så jag hoppas att han lärt sig en läxa!

Det är ju hans förlust, men det känns så jävla surt och ledsamt för oss med. Som vi kämpade med att kunna köpa barnen julklappar!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Elin

  2 januari 2010

  😕 Men fyfan vad tråkigt! Hoppas att det är någon ärlig person som hittar den och lämnar in den till polisen!…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 26
 • 787
 • 356 123
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök