Livet som farmor och mormor

Nya videoklipp på Noelle

Av
den
28 februari 2021

Banan är jättegott!

 

Lek med mormor Lyssna på tjutet!

 

Paulina har tagit hem vattenmattan, nu börjar den bli lite rolig

 

Lillskrutta som börjar bli stor. Hon är ett matvrak och äter både ersättning och gröt med puré och nu har hon verkligen gått upp i vikt. Frågan är om hon gått upp lite “för” mycket” Det visar sig på nästa BVC-besök om en och en halv vecka.

Goa kinderna

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  1 mars 2021

  Drag-leken tror jag du lärt av din son minsann! tycker jag har sett en liknande film med Freja!
  Hon gapar som en fågelunge när hon får banan, hoppas hon inte sätter i halsen!
  Ja nog är hon rund och trind, men oftast springer de av sig kilona när de börjar gå. Vet inte hur noga de är nuförtiden…
  Mattan ser skoj ut och Noelle ser ut att vilja dyka ner i vattnet direkt
  Tack för härliga filmsnuttar, saknar er

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 130
 • 950
 • 430 534
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök