"Jobbigt" Vardagsliv

Nya rutiner och möten

Av
den
11 april 2016

Idag väntade nya rutiner på jobbet igen. Det ska nog gå bra men det tar ju alltid lite tid innan man får kläm på det.
Hann inte så mycket mer än att ha morgonmöte, gå igenom mail och lite annat viktigt och sen äta lunch, innan det var dags att gå på dagens andra möte.
Det gick väl ganska bra, något bättre än förväntat.

Mötte upp Paulina som också skulle på möte och sen handlade vi lite middagsmat tillsammans innan vi åkte hem. Hängde tvätt, fixade disken, slängde i färg i håret, gick igenom lite viktiga papper, lagade fiskpinnar och potatis till middag, tog ett bad och nu äntligen har jag slagit ner rumpan!

Roligare än så har det inte varit idag…

Imorgon väntar en lång arbetsdag och på torsdag morgon blir det TIDIG väckning då dottern ska operera örat.
Det låter värre än vad det är. Hon har haft en sån där “örhängesplupp” inväxt i örsnibben i flera år. Inget hon lider av men när hon var till barnläkaren för ett tag sen tog jag upp det och hon tyckte att den skulle tas bort eftersom den framkallar nickel.

Man brukar ju få vänta i evigheter på tider till sånt som inte är superakut men remissen till lasarettet kom redan efter ett några dagar.

På tal om sjukvård… ?
10393569_903269913020337_8436619874771965689_n

Nu väntar sköna sängen!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 171
  • 2 467
  • 405 438
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök