Foto Vardagsliv

Nya kameran – Sony RX100 III

Av
den
15 januari 2019

Nu har jag haft min nya kamera i snart en vecka och det känns faktiskt jättebra. Jag var lite orolig att jag skulle ångra mig men så känns det inte alls, tvärtom!
Det är ju inte så vanligt kanske att gå från en systemkamera till en kompaktkamera men jag känner att jag tog rätt beslut. 🙂

Uppackning pågår!

Jag passade även på att köpa lite tillbehör. Jag köpte en objektivring som klistrades på kameran och som gör att jag kan använda bland annat mitt 52mm stjärnfilter samt mitt Raynox 250 (närbildslins). Kul att de kommer till användning även med en kompaktkamera tycker jag!
Köpte även ett extra batteri samt en extern batteriladdare.

Här har jag testfotat en del ute på kvällen och jag är sjukt imponerad. Det var verkligen mörkt när jag tog dessa bilder men det upplevs inte alls så på själva fotona.

Några bilder jag fotade när jag var hos mamma i Fredriksberg och hälsade på i helgen.

Mammas katt Torsten. Hyfsat ok skärpa trots en ej stillasittande katt samt svag belysning.

Fotat med mitt stjärnfilter för att testa

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Anita Malta

  15 januari 2019

  Jättefina bilder och grattis till ett lyckat köp!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 183
 • 894
 • 431 577
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök